
Επιφάνειες τραπεζιών και εκθέτες καψουλών από CoPHEE Board™ για το περίπτερο Nespresso Professional × PHEE στην έκθεση.
Επιφάνειες τραπεζιών και εκθέτες καψουλών από CoPHEE Board™ για το περίπτερο Nespresso Professional × PHEE στην έκθεση.
Η Nespresso Professional ήθελε το stand στην Xenia 2024 να δείξει το επόμενο βήμα του κυκλικού της προγράμματος καφέ, και να αναδείξει τον ρόλο της PHEE σε αυτό μπροστά στους πελάτες.
Το CoPHEE Board™, πιεσμένο από τα ίδια τα χρησιμοποιημένα υπολείμματα της Nespresso, επένδυσε τις επιφάνειες των τραπεζιών, τους δίσκους έκθεσης καψουλών και τις κάθετες επιγραφές. Οι επισκέπτες μπορούσαν να δοκιμάσουν έναν καφέ και να διαβάσουν την co-branded ιστορία Nespresso Professional × PHEE πάνω στο ίδιο υλικό όπου ακουμπούσε το φλιτζάνι.



Πείτε μας για το έργο: υλικά, χρονοδιάγραμμα, εύρος εργασιών. Θα ετοιμάσουμε ένα δείγμα υλικών και μια κλήση σκοπιμότητας.
Ξεκινήστε ένα Έργο