ABOUT

The Phee Story

Το Όραμα και η Φιλοσοφία μας

Εμείς στην PHEE προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε προϊόντα, τα οποία όχι μόνον θα είναι ανταγωνιστικά στην αγορά, αλλά θα έχουν και θετικό αντίκτυπο στο οικοσύστημα του πλανήτη μας, ο οποίος χρειάζεται τη βοήθειά μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές, με κορυφαίες βιομηχανίες και με τους πελάτες μας έτσι ώστε τα οικολογικά υλικά να ανακτήσουν το κύρος τους και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Προσδοκούμε πως το πάθος και η αφοσίωσή μας θα καταστήσει την PHEE μία εταιρία παγκόσμιου κύρους και εμβέλειας, η οποία θα ανοίξει το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες, καθοδηγώντας τες προς τη βιωσιμότητα, τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Η πρώτη ύλη

Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιεί η PHEE είναι τα νεκρά φύλλα του αγγειόσπερμου Posidonia Oceanica. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό το είδος φυτού είναι ένας από τους αρχαιότερους ζώντες οργανισμούς στη Γη. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να έχει κανείς επιστημονικές γνώσεις για να παρατηρήσει πως τα φύλλα της Ποσειδωνίας εκβράζεται στις ακτές της Μεσογείου σε μεγάλες ποσότητες ετησίως, και πως απορρίπτεται ως απόβλητο. Όμως, μετά από 2 χρόνια Έρευνας και Ανάπτυξης, η ομάδα της PHEE έφερε πίσω στη ζωή τα νεκρά φύλλα της Ποσειδωνίας , και κατάφερε να γίνει η πρώτη εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο που τα χρησιμοποίησε πλήρως ως πρώτη ύλη. Πρόκειται για μία καινοτόμο, φυσική πρώτη ύλη, η οποία αναπτύχθηκε και τυποποιήθηκε για να λάβει τη μορφή ενός καινοτόμου υλικού.

Να κινητοποιήσει

την ενημέρωση σχετικά με τη συλλογή και την εμπορική χρήση αυτής της καινοτόμου πρώτης ύλης.

Οι στόχοι της PHEE είναι οι εξής:

Να διευρύνει

τους ορίζοντες εμπορικής χρήσης του υλικού σε καινοτόμες αλλά και σε καθιερωμένες κατηγορίες προϊόντων, με βάση τα μοναδικά χαρακτηριστικά της.

Να προωθήσει

την περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη μέσω της αλυσίδας αξιών μας.

Φύση

ΣΥΧΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

που βρίσκεται στη Φύση. Τα προϊόντα μας δεν στοχεύουν στην εκπλήρωση της επιθυμίας σας να εξερευνήσετε τη Φύση, αλλά αποτελούν μια κινητήριο δύναμη για να την εξερευνήσετε.

ΕΛΛΑΔΑ

Δεν πρόκειται μόνο για μια ακόμη δουλειά. Αφορά στη υπερηφάνεια για την ελληνική φιλοσοφία, που αποτέλεσε την αρχή αυτής της χώρας. Αφορά στο να εμφυσήσουμε, ξανά, ζωή και καμάρι στα προϊόντα μας, στο σχεδιασμό μας και στις κατασκευές μας. Αυτοί είναι οι τομείς στους οποίους χρειάζεται να στοχεύσουν και τους οποίους πρέπει να αξιοποιήσουν οι Έλληνες. Χρειάζεται να ανασυγκροτήσουμε αυτήν την αυθεντικότητα, και να την εμφυσήσουμε στις δράσεις μας. Σε κάθε ώρα της ημέρας, οφείλουμε να σκεφτόμαστε τρόπους με τους οποίους θα επηρεάσουμε θετικά τις μελλοντικές γενιές.

Ποιότητα

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΕΞΗ

αλλά όσοι την γνωρίζουν καλά, μπορούν να καταλάβουν τη βαθύτερή της έννοια. Ποιότητα σημαίνει αφοσίωση στην τέχνη της κατασκευής και της δημιουργίας. Αυτή ξεκινά με τη σύλληψη του σχεδίου, τροφοδοτείται στην κατασκευαστική διαδικασία, και διαρκεί σε όλη τη διάρκεια ζωής ενός προϊόντος.

ΒΡΑΒΕΙΑ

0
Loading...